Scholen

Heb je een bijzondere klas?, doet jullie school altijd speciale dingen? dan is dit de kans om ook komend jaar met een grote groep in te schrijven. Als jullie mee doen steun je gelijk een goed doel en het is erg gezellig!

Misschien kunnen jullie zelfs een eigen actie bedenken die zorgt dat ook de schoolkas extra gevuld raakt, of zorgt dat jullie school extra opvalt in de kranten of op tv!

Heb je goede ideeen, wil je meer weten of gewoon met veel klasgenoten inschrijven?

Mail dan naar: hoeksche-waard@rotarysantarun.nl

Vorig jaar hebben een aantal betrokken Rotaryleden namens de Santarun organisatie een kerstontbijt geserveerd! Op de Katholieke Willibrordus lagere school in Oud Beijerland zaten de blije Santarunners van groep 8 en zelfs 1 van groep 3 klaar voor het ontbijt. Deze school had het grootste aantal lopers afgelopen zaterdag en ontving de cheque voor het ontbijt. Een goede aanzet om komend jaar nog meer jonge lopers te verwelkomen!

foto 4