Route 2018

Ook dit jaar zal Rotary Santa Run Hoeksche Waard een mooie run door het centrum uitzetten. We verzamelen om 14.00 uur aan de Oost-Voorstraat in Oud Beijerland. Daar is ook de start en finish! Samen met het Centrum Management Oud Beijerland maken we de Santa Run Hoeksche Waard tot een succes!
Heb je vragen?, stuur gerust een berichtje naar hoeksche-waard@rotarysantarun.nl

Bereikbaarheid en parkeren op 15 december 2018!
Omdat de parkeerdruk in de december maand hoog is adviseren wij alle deelnemers zo veel mogelijk met de fiets of met het openbaar vervoer naar het centrum van Oud-Beijerland te komen. Kom je toch met de auto, dan kun je de auto het beste parkeren op een van de onderstaande parkeerplaatsen:

• parkeerplaats bij de Dorpskerk (Hervormde Gemeennte)
  • parkeerplaats bij de voormalige Bijlschool (achter het voormalige postkantoor)
  • parkeerplaats bij de Lindenhoeve (Steenenstraat 24)
  • parkeerplaats bij de C1000 winkel (Graaf van Egmondstraat)
  • parkeerplaatsen aan de Willem de Vlietstraat (omgeving gemeentehuis/ Albert Heijn)
  • parkeerplaatsen aan de Scheepmakershaven (centrum Noord)
  • parkeerplaats aan de Spuidijk (naast politiebureau – centrum Noord)

We zien uit naar jullie komst!