Goede doelen

De Rotary Clubs in de Hoeksche Waard zijn betrokken bij zowel regionale als internationale Goede Doelen. Voor dit bijzondere evenement vragen wij speciale aandacht voor het Prader Willy Fonds en de Rotary Wensboom.

Met het Prader-Willy-syndroom moet je leren leven, elke dag weer. De doelen van het Prader-Willi Fonds (PWF) zijn het werven van fondsen en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van kennis en onderzoek ter bevordering van de kwaliteit van het leven van kinderen en volwassenen met het Prader-Willi-Syndroom (PWS).

De Rotary Wensboom is een daadwerkelijke boom die geplaatst wordt op scholen, verzorgingshuizen en openbare plekken in de Hoeksche Waard. Iedereen mag zijn of haar wens in de boom hangen. Rotary Hoeksche Waard Binnenmaas bekijkt deze wensen en zal een aantal geselecteerde wensen in vervulling laten gaan. Dit kunnen financiële wensen zijn maar ook verzoeken die we praktisch kunnen invullen zoals bijvoorbeeld een keer op bezoek bij een ver familielid.