Goede doelen

De Rotary Clubs in de Hoeksche Waard zijn betrokken bij zowel regionale als internationale Goede Doelen. Voor dit bijzondere evenement tonen wij hier binnenkort om welke doelen het dit jaar gaat!

Onze Rotary Club doet aan doorlopende fondsenwerving via een Wensboom. Dat is een daadwerkelijke boom die rouleert langs sociale plaatsen en ontmoetingspunten zoals scholen, bejaardenhuizen en sportclubs. Inwoners kunnen een wenskaartje in de boom hangen waarna onze leden bekijken of de wens in vervulling kan gaan. Bij voorkeur proberen we de wensen zonder financiële bijdrage maar door inzet van onze leden en hun netwerk op te pakken. In sommige gevallen is er wel een financiele vergoeding nodig dus door mee te lopen met de Santarun steun jij het vervullen van al deze wensen!

We zijn ook erg enthousiast over het team vrijwilligers dat Stichting Jurk runt.  Met als motto: ‘Omdat elk kind het verdient om te stralen!’ Een stichting die zich inzet voor kinderen die zich geen nieuwe kleding kunnen veroorloven. De missie van Stichting Jurk is een bijdrage te leveren aan het verminderen van de problematiek rondom armoede in Nederland. Geen enkel kind verdient het om een achterstand op te lopen, al helemaal niet omdat een kind nooit nieuwe kleding kan dragen.